A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Termékek Menü

Ingyenes házhozszállítás 10000 Ft felett

Egészség és életmód tippek

MELYIKET VÁLASSZAM?- SEGÍTSÉG A FÁJDALOM ÉS LÁZCSILLAPÍTÓK VÁLASZTÁSÁBAN!

A vény nélkül kapható fájdalom és lázcsillapítók piacán jelenleg olyan választék van, hogy ember legyen a talpán, aki mindig a tünetekhez legmegfelelőbbet választja. Itt egy kis segítség, hogy minél gyorsabban kezelhessük a tüneteket!

BŐVÜL A CSALÁD? - SEGÍTSÉG A TERHESSÉGI TESZT VÁLASZTÁSBAN

A babatervezés során vagy a menstruáció elmaradásakor sok kismama teszi fel a kérdést, hogy mikor és mi alapján válasszon terhességi tesztet. Nézzük a legfontosabb szempontokat! 

TIPPEK AZ ÁPOLT KEZEKÉRT! KÉSZÜLJÜNK FEL A HIDEG HÓNAPOKRA!

A kezek és a lábak ápolása ugyan nyáron nagyobb hangsúlyt kap, de azt is tudnunk kell, hogy a káros hatások elleni védekezésre az őszi-téli hónapokban is legalább akkora, ha nem nagyobb figyelmet kell fordítanunk.

PROSZTATA ÚTMUTATÓ NEM CSAK FÉRFIAKNAK

A jóindulatú prosztatamegnagyobbodás, vagyis a prosztatasejtek számának felszaporodása, egy igen gyakori betegség az 50 év feletti férfiaknál. Igen kellemetlen állapot, ugyanis a vizeletürítési képesség fokozatos romlása miatt a betegnek állandóan vécére kell mennie, kénytelen elkerülni a hosszabb ideig tartó előadásokat, társasági összejöveteleket, a hosszabb utazást, a jelentősebb folyadékfogyasztást... Így végül a mindennapi szokásaik, hobbijaik feladására kényszerülnek.

MIT KELL TUDNUNK A TOROKFÁJÁSRÓL?

Talán nincs is olyan család, ahol gyermekkorban ne fordulna elő valamilyen torokfájással együtt járó megbetegedés. Ennek kapcsán rengeteg kérdés merülhet fel az aggódó szülőkben: milyen kórokozó okozhatja a megbetegedést, a jelentkező panaszokat hogyan lehetne enyhíteni, mikor javasolt már orvoshoz vinni a gyermeket, hogyan lehet megelőzni az ilyen megbetegedéseket... Rengeteg kérdés, de sokszor a gyermekorvosnál történt látogatás során nincs idő hosszas beszélgetésre, hiszen sok a beteg, a többiek is sorra szeretnének kerülni.

LÁTÁSZAVAROK A KOR ELŐREHALADTÁVAL - MI NORMÁLIS ÉS MI NEM?

Nehezebben olvassa el a címkéket, vagy az üzenetet a telefon képernyőjén? Nincs ezzel egyedül! Ahogy öregszünk, normális, ha változásokat veszünk észre a látásunkban. Bizonyos változások normálisak, míg mások aggodalomra adhatnak okot! De lássuk a tüneteket!

7 OK, HOGY ELMENJ A BŐRGYÓGYÁSZODHOZ

A bőrünk jelenti testünk elsődleges védelmi vonalát. Nem csak ez a legnagyobb szervünk, de egyben védelmet is nyújt a külvilágból érkező káros baktériumok ellen, taszítja a vizet, és magában foglalja az erek és idegek hálózatát. Ha nem érzed megfelelőnek a bőröd állapotát, érdemes lehet megnézetni egy bőrgyógyásszal. De nézzük, milyen konkrét esetekben szükséges meglátogatni a szakorvost.

EGY KELLEMETLEN PROBLÉMA - AZ INKONTINENCIA

Az inkontinencia (akarattól független vizeletvesztés) általában az idős embereket érinti, de előfordulhat különböző okok miatt akár 30 éves kor alatt is. A betegség nem jár fájdalommal, így akár évekig elrejthető, az életminőséget azonban nagymértékben befolyásolhatja. A betegség gyakran jár együtt szorongással, depresszióval és a társasági élet csökkenésével.

TEDD STRESSZMENTESSÉ A CSALÁDI ÉLETET! PRAKTIKÁK AZ IDŐBEOSZTÁSHOZ!

Azt hihetnénk, hogy a stressz kizárólag a férfiak és a menedzserek betegsége, de ez koránt sincs így, a stressz mindenhol jelen van, még a gyermekünk, sőt a család életében is. Az állandó rohanás – iskolába, munkahelyre, bevásárolni, aztán a gyerekért – számtalan feszült helyzetet idézhet elő, amit nap, mint nap el kell hárítani. 

TÚLÉLÉSI ÚTMUTATÓ A BIZTONSÁGOS ÉS EGÉSZSÉGES UTAZÁSHOZ

Minden évben egyre több és több ember kel útra nemzetközi viszonylatban - a nyaralás mellett az üzleti élet vagy a barátok, a családtagok külföldre költözése miatt. Bármi legyen is az utazás oka, érdemes proaktívan végiggondolni minden eshetőséget, hogy felkészültek és védettek legyünk saját és utastársaink egészségét illetően is. 

Vásárlóink kedvence
Raktáron
Várható szállítás: december 19.
4.900 Ft
Raktáron
Várható szállítás: december 19.
12.240 Ft
Raktáron
Várható szállítás: december 19.
12.905 Ft
Raktáron
Várható szállítás: december 19.
3.900 Ft
Raktáron
Várható szállítás: december 19.
14.137 Ft