A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Termékek Menü

Ingyenes házhozszállítás 10000 Ft felett

Egészség és életmód tippek

TIPPEK A MENTÁLIS FITTSÉGHEZ

A testmozgással kapcsolatosan rengeteg tippet találhatunk az interneten és a magazinokban egyaránt, arra azonban már kevesebben gondolnak, hogy memóriánk és gondolkodásunk is edzhető. Egyre emelkedő életkorunk során képesek vagyunk megtartani kognitív funkcióink normális működését, és lassíthatjuk az agyi teljesítményünk természetes öregedési folyamatát. Memóriánk erősítésére használhatunk célzott gyakorlatokat is, de például olyan tevékenységek is erősítik elménk teljesítményét, mint a kulturális rendezvényeken való részvétel, idegen nyelvek gyakorlása és tanulása. Emellett az egészséges, aktív életmód és az optimista beállítódás fontos tényezők a szellemi működésünk szempontjából. Cikkünkben adunk pár tippet szürke sejtjeink aktiválásához.

TIPPEK FERTŐZÉSEK MEGELŐZÉSÉRE

Bárhová is megyünk mostanában, mindenütt hallhatunk köhögést, szipogást, tüsszentést. Nem árt tehát tudnunk, hogyan minimalizálhatjuk az influenza és egyéb téli időszakban terjedő fertőzések kockázatát.

BIZTONSÁGOSAN HAVON ÉS JEGEN ÁT

Az elmúlt időszakban leesett hó, majd a hőmérsékletingadozásnak köszönhetően hol elolvadó, hol visszafagyó csapadék tükörsima utakat és csúszós járdákat eredményez, ami különösen a reggeli órákban nagyon veszélyes, amikor útnak indulunk. Hogy megakadályozzuk az esést, gyalogosként példát vehetünk a természettől, vagyis a pingvinektől.

Annak érdekében, hogy valami jót tegyünk az egészségükért, sokan tartózkodunk az alkoholtól januárban. Ez a hagyomány az Egyesült Királyságból kezdett el terjedni, ahol "Dry January" néven találkozhatunk vele. De vajon mire elég egy alkoholmentes hónap regenerálódásunk szempontjából?

TIPPEK A TÉLI A BŐRÁPOLÁSHOZ

A kinti hideg, jeges szél és a benti meleg levegő nagy kihívást jelent a bőrünk számára. Az eredmény: száraz bőr, kipirosodás és repedezett felületű kezek. Blogbejegyzésünkben megmutatjuk nektek, hogy milyen gondoskodást igényel a bőrünk a hideg szezonban.

ETTŐL LESZ SIKERES AZ ÚJÉVI FOGADALMAD!

Legyünk őszinték, a legtöbb fogadalom már az új év első napjaiban elbukik. Nem véletlenül. Megváltozni, változtatni még a határozott szándék ellenére sem könnyű. Főleg, ha komoly függőségről, rossz szokásról van szó. Aki viszont él az orvostudomány, az orvostechnológia vagy az étrend-kiegészítőket, gyógyszereket fejlesztő cégek által nyújtott sokféle segítség valamelyikével, nagyobb eséllyel kezdhet új életet.

MELYIKET VÁLASSZAM?- SEGÍTSÉG A FÁJDALOM ÉS LÁZCSILLAPÍTÓK VÁLASZTÁSÁBAN!

A vény nélkül kapható fájdalom és lázcsillapítók piacán jelenleg olyan választék van, hogy ember legyen a talpán, aki mindig a tünetekhez legmegfelelőbbet választja. Itt egy kis segítség, hogy minél gyorsabban kezelhessük a tüneteket!

BŐVÜL A CSALÁD? - SEGÍTSÉG A TERHESSÉGI TESZT VÁLASZTÁSBAN

A babatervezés során vagy a menstruáció elmaradásakor sok kismama teszi fel a kérdést, hogy mikor és mi alapján válasszon terhességi tesztet. Nézzük a legfontosabb szempontokat! 

TIPPEK AZ ÁPOLT KEZEKÉRT! KÉSZÜLJÜNK FEL A HIDEG HÓNAPOKRA!

A kezek és a lábak ápolása ugyan nyáron nagyobb hangsúlyt kap, de azt is tudnunk kell, hogy a káros hatások elleni védekezésre az őszi-téli hónapokban is legalább akkora, ha nem nagyobb figyelmet kell fordítanunk.

PROSZTATA ÚTMUTATÓ NEM CSAK FÉRFIAKNAK

A jóindulatú prosztatamegnagyobbodás, vagyis a prosztatasejtek számának felszaporodása, egy igen gyakori betegség az 50 év feletti férfiaknál. Igen kellemetlen állapot, ugyanis a vizeletürítési képesség fokozatos romlása miatt a betegnek állandóan vécére kell mennie, kénytelen elkerülni a hosszabb ideig tartó előadásokat, társasági összejöveteleket, a hosszabb utazást, a jelentősebb folyadékfogyasztást... Így végül a mindennapi szokásaik, hobbijaik feladására kényszerülnek.

Vásárlóink kedvence
Nem rendelhető
Várható szállítás: február 20.
4.900 Ft
Nem rendelhető
Várható szállítás: február 20.
12.240 Ft
Raktáron
Várható szállítás: február 20.
12.905 Ft
Raktáron
Várható szállítás: február 20.
2.100 Ft
Nem rendelhető
Várható szállítás: február 20.
14.137 Ft