A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
9.894 Ft (7.791 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DERMEDIC MELUMIN FOLTOK ELLENI KONCENTRÁLT ÉJSZAKAI KRÉM 55G

Ár:
9.894 Ft (7.791 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Intenzív éjszakai krém a pigmentfoltok hatékony kezelésére, innovatív Melumin Tristage komplexszel. A pigmentfolt képződés valamennyi szintjén fejti ki hatását.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 179,89 Ft/G
Elérhetőség: 3
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Intenzíven halványítja a hiperpigmentált foltokat, színegyenetlenségeket, valamint megakadályozza további foltok képződését és serkenti a regenerációs folyamatot. Használatával a bőr egységes megjelenésű lesz.
  • A krém papaint tartalmaz, mely a proteázok csoportjába tartozó enzim. A papain gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti a bőr regenerációját.
  • Rendszeres használatával a bőr megjelenése sokkal egységesebb lesz, a színegyenlőtlenségek kevésbé lesznek láthatóak.
  • A formula innovatív, a Biogened Kutató és Fejlesztő Intézet által fejlesztett Melumin Tristage komplexet tartalmaz, mely több szinten fejti ki hatását a depigmentációs összetevők hatékony kombinációjának köszönhetően: 1. Arbutin és C vitamin gátolja a tirozináz tevékenységét - a tirozináz a melanin képződésében elengedhetetlen enzim. 2. A Lightderm® korlátozza a melanoszómák számát, melyeknek a melanin szintézisében és raktározásában van szerepük - a hiperpigmentáció kialakulásáért felelős pigment. 3. A niacinamid csökkenti a melanin átjutását a keratinocitákhoz az epidermiszben, ez az a terület, ahol a hiperpigmentáció kialakul.
  • A formulában található avokádóolajnak és kókuszolajnak köszönhetően a krém éjszakai regenerációt, intenzív táplálást és hidratálást biztosít a bőrnek.
  • A sheavaj és az E vitamin késlelteti a bőrsejtek öregedését és megakadályozza a szabadgyökök képződését, segítve megőrizni így a bőr fiatalos, fénylő megjelenését.
  • Az allantoin véd az irritációkkal szemben.
HASZNÁLATA JAVASOLT: a már kialakult hiperpigmentációs foltok kezelésére és a  hiperpigmentációra hajlamos érzékeny bőr éjszakai ápolására. HASZNÁLATA: este megtisztított arcbőrre, nyakra és dekoltázsra vigye fel, majd hagyja felszívódni.

HATÓANYAGOK: nanoszómás C Vitamin, Troxerutin, árnika kivonat, olívaolaj, phytosqualan - squalane, avokádóolaj, E vitamin
INCI: Aqua, Niacinamide, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Cocos Nucifera Oil, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Glycerin, Balanites Roxburghii Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Phosphatidylcholine, Propylene Glycol, Cholesterol, Ascorbyl Palmitate, Thioctic Acid, Disodium EDTA, Cetrimonium Chloride, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olus oil, Papain, PEG-8, Tocopherol, Ascorbic Acid, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Allantoin, Butylene Glycol, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum

Márka Dermedic

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!