A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
4.219 Ft (3.322 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DERMEDIC LINUM EMOLIENT BABY TISZTÍTÓ GÉL TESTRE ÉS HAJRA 200ML

Ár:
4.219 Ft (3.322 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A gél a nagyon száraz, atópiás dermatitisz és allergiára hajlamos bőrű babák és gyermekek mindennapi fürdetésére lett kifejlesztve, testre és hajra egyaránt használható. Psiorasis tünetei esetén is alkalmazható. HIPOALLERGÉN, a születés első napjától.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 21,09 Ft/ML
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: április 01.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A gél a nagyon száraz, atópiás dermatitisz és allergiára hajlamos bőrű babák és gyermekek mindennapi fürdetésére lett kifejlesztve, testre és hajra egyaránt használható. Psiorasis tünetei esetén is alkalmazható. Intenzív hidratálással csökkenti a száraz bőr viszkető érzését. Az Omega 3, Omega 6, Omega 9 telítetlen zsírsavakban gazdag lenmagolaj hatékonyan kondícionálja a bőrszárazságra és irritációra hajlamos bőrt. Csökkenti a viszketést, védi és erősíti az epidermális lipidvédelmet azáltal, hogy növeli a bőr természetes védelmét. A gél gyengéden tisztít anélkül, hogy a bőr szárazzá válna vagy károsítaná lipid védelmét. Javítja még a különösen száraz bőr állapotát is, miközben a bőr puha és rugalmas lesz. HIPOALLERGÉN, a születés első napjától.

HASZNÁLAT: kis mennyiségű gélt öntsön a tenyerébe, majd gyengéden masszírozza a gyermek testére és fejére. Alaposan öblítse le vízzel. Törölközővel gyengéden, dörzsölés nélkül itassa fel a vizet a bőrről. A fürdetést követően a Linum Emolient Könnyű testápoló lotion használata javasolt.

HATÓANYAGOK: Omega 3, 6, 9 telítetlen zsírsavakban gazdag lenmagolaj, természetes kivonat: AP, polikvaternium-7.
INCI: Aqua, Decyl Glucoside, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Betaine, Linum Usitatissimum Seed Oil, Laureth-9, Citric Acid, Parfum, Potasium Sorbate, Sodium Benzoate

Márka Dermedic
Kiszerelés 200 ML

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!