DERMEDIC HYDRAIN³ MICELLÁS VÍZ H²O 100ML

A szem és az arc érzékeny területeinek mindennapos tisztítására. Száraz, nagyon száraz és vízhiányos bőrre, valamint azoknak, akiknek a bőre nem tolerálja a hagyományos sminkeltávolító szereket. Dermedic termálvízzel.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 20,24 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 25.
Szállítási díj: 1.219 Ft
Kívánságlistára teszem
2.024 Ft (1.594 Ft + ÁFA)
Menny.:db
DERMEDIC HYDRAIN³ MICELLÁS VÍZ H²O 100ML
2.024 Ft (1.594 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Gyengéden megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és eltávolítja a sminket, miközben a bőr friss és tiszta lesz. Dermedic termálvízzel.
  • A zsírsavak micellái hatékonyan vonzzák a szennyeződéseket anélkül, hogy a vattakoronggal erősen dörzsölni kellene.
  • A termálvíz tisztaságának köszönhetően nem irritálja a szemet, még a nagyon érzékeny bőrtípusokon sem okoz irritációt.
  • A hialuronsav és a Hydroveg VV komplex puhítja a bőrt és segít megőrizni a szaruhártya réteg megfelelő hidratáltságát. Nem szárítja a bőrt, így nem okoz kellemetlen feszülő érzetet a tisztítást követően.
  • Nem tömíti el a pórusokat, nem hagy filmréteget a bőrön.
  • A Hydrain3 Hialuro dermokozmetikai termékvonal egyik lényeges összetevője a Dermedic temálvíz, mely egy közép-európai, 2.100 méter mélyről származó, a becslések szerint 27.000 éves artézi víz. A víztartó réteg a szennyeződésektől vízzáró kőzetekkel védett, mely szintén hozzájárul a víz sajátos ásványi anyag tartalmához
  • A Dermedic dermokozmetikumokat a legmagasabb tisztaságú víz felhasználásával állítják elő. A fordított ozmózissal végzett vízkezelésnek köszönhetően a vizet úgy szűrik meg, hogy minden szennyeződést és allergén, irritáló hatású anyagot eltávolítanak. A fordított ozmózissal kezelt víz használata döntő jelentőségű az érzékeny bőr ápolásában.
  • Szemészetileg tesztelt. Kontaktlencsét viselő személyek által tesztelve.
  • HIPOALLERGÉN DERMOKOZMETIKUM.

HASZNÁLATA JAVASOLT: a szem és az arc érzékeny területeinek mindennapos tisztítására. Száraz, nagyon száraz, és dehidratált bőrre, valamint azoknak, akiknek a bőre nem tolerálja a hagyományos sminkeltávolító szereket.

HASZNÁLATA: alkalmazza reggel és/vagy este. Itasson át egy vattakorongot a micellás vízzel és gyengéd, lassú mozdulatokkal tisztítsa meg az arc, nyak és dekoltázs területeit.

HATÓANYAGOK: termálvíz, hialuronsav, hydroveg VV, glycerin, allantoin, karbamid
INCI: Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Urea, Diglycerin, Sodium PCA, Hydrolyzed Wheat Protein, Sorbitol, Lysine, Allantoin, Lactic Acid, Parfum, Cetrimonium Bromide, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Márka Dermedic
Kiszerelés 100 ML

DERMEDIC HYDRAIN³ KÉTFÁZISÚ MICELLÁS SMINK ELTÁVOLÍTÓ 115ML

2.490 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA EXPRESSZ TISZTÍTÓ ARCMASZK RÓZSASZÍN AGYAGGAL 2X8ML

1.556 Ft
Kívánságlistára teszem

BABÉ ARCTISZTÍTÓ GÉL 245ML

2.968 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!