CURAPROX BLACK IS WHITE FOGKRÉM 90ML + FOGKEFE

A svájci Curaprox termékcsalád legújabb tagja egy fehérítő hatású fogkrém. A fogak egészségének megőrzése érdekében az elszíneződéseket aktív szén távolítja el, kémiai fehérítés vagy a fogzománc koptatása helyett. A fogkrém az aktív szénnek köszönheti a színét és nevét is: “Black is white”

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 10.472,00 Ft/csomag
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: október 24.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Sager Pharma Kft.
10.472 Ft (8.246 Ft + ÁFA)
Menny.:db
CURAPROX BLACK IS WHITE FOGKRÉM 90ML + FOGKEFE
10.472 Ft (8.246 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hogyan működik?
„Ez egy nagyon régi és bevált módszer”– árulta el Dr. Matthias Mütsch a Curaprox „Black is white” fogkrémek kifejlesztője. Az aktív szén részecskék „mint egy porszívó”, egyszerűen elnyelik a szennyeződéseket és pigment részecskéket. Az aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot és semmilyen kémiai fehérítő anyagot nem tartalmaz. Magába szívja az elszíneződést okozó részecskéket, és finoman eltünteti azokat. Különösen a tea, kávé, nikotin és vö- rösbor okozta elszíneződéseket.
 
Optikai hatás
Az aktív szén fehérítő ereje kiegészül egy optikai hatással is: egy kékes filmréteg szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést. Emiatt tűnnek a fogak még fehérebbnek kémiai anyagok használata nélkül. 
 
Kíméletes fehérítő hatás
A legtöbb fehérítő fogkrém olyan koptató hatású abrazív szemcséket tartalmaz, mint például kréta, szilikátok, habkő illetve bentonit, vagy olyan fehérítő kémiai szereket, mint a peroxid. Ezek a fehérítő szerek hatással vannak a fogínyre és a fogzománcra, valamint hátrányosan hatnak a száj nyálkahártyájára. Az abrazív alkotóelemek veszélye abban rejlik, hogy az elszíneződés eltávolítása során roncsolják a fogzománcot is, ennek eredményeképpen a fog egyes területein nagyon elvékonyodhat a zománc. A „Black is white” fogkrémben az RDA érték alacsony, kb. 50. Ez a mérőszám azt mutatja meg, hogy egy fogkrém milyen mértékben koptatja a fogzománcot. A fogkrémek RDA értéke 30 és 200 között mozog.
 
Összetevők

Aktív szén: eltávolítja az elszíneződéseket
Nátrium-fluorid: reminerizálja a sérült fogzománcot
Nátrium-hidroxiapatit: védőréteget képez a fogakon
Enzimek: védenek a fogszuvasodás ellen és segítenek a szájszárazság leküzdésében
RDA 50: alacsony abráziós érték a gyengéd és alapos tisztításért
Prestige Sparkling Blue®: a kékes filmréteg szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést

SLS és triklozán mentes. Fehérítő összetevők nélkül. Nem tartalmaz műanyag részecskéket. Minimális illóanyag tartalommal. Folyamatosan használható, mellékhatások nélkül. Kapható "White is black " verzióban is különlegesen enyhe ízzel.

Márka Curaprox

CURAPROX UTAZÓ SZETT KÉK

4.766 Ft
Kívánságlistára teszem

CURAPROX UTAZÓ SZETT MAGENTA

4.766 Ft
Kívánságlistára teszem

CURAPROX UTAZÓ SZETT NARANCS

4.766 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!