CLOGIN INTIM HAB 150ML

Gyengéd intim mosakodó hab, mindennapos használatra.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 16,90 Ft/ml
Kívánságlistára teszem
2.535 Ft (1.996 Ft + ÁFA)
CLOGIN INTIM HAB 150ML
2.535 Ft (1.996 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Összetevők:

  • Klórhexidin
  • Tejsav
  • Kamilla
  • Körömvirág
  • Mentol

Nőgyógyászok által ajánlott

SLS és SLES mentes, parabén mentes, antiallergén illatanyag, nikkel mentes

Javallatok: mosakodó hab a külső intim területek gyengéd és mindennapos higiéniájáért. Különösen alkalmas menstruáció, illetve terhesség alatt, szülés után és vulvovaginalis fertőzések esetén.

Használati útmutató: használat előtt alaposan rázza fel. Tartsa a flakont függőlegesen, fújjon a tenyerébe a habból, majd tisztítsa meg a vagina és a végbélnyílás környékét. Pár másodperc múlva bő vízzel öblítse le.

Összetevők: Víz, Decyl glucoside, Natrium lauroyl sarcosinate, glicerin, Kokamidopropil betaine, Poliszorbát 20, kamilla virág kivonat, körömvirág kivonat, tejsav, Fenoxiethanol, Parfüm, Klórhexidin-diglükonát, Ciklopentasziloxán, Mentol, Polyquaternium-44, Nátrium-klorid, Betain, Dimethiconol, bután, izobután, propán.

Lejárati idő: a lejárati idő a palack alján található. Ne használja a terméket a szavatossági idő letelte után, vagy ha a csomagolás sérült, vagy nyitott.
Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó, óvja a fénytől és a sugárzó hőtől.

Figyelmeztetések: ez a tartály nem tartalmaz az ózonréteget károsító hajtóanyagot, de tartalmaz 7%-nyi nyomás alatt gyúlékony összetevőt. Óvja a közvetlen napfénytől, és ne tegye ki 50°C feletti hőnek. Ne fújja nyílt lángba, vagy izzó anyagra. Tartsa távol minden hőforrástól. Használat közben ne dohányozzon. Ne fújja a szemébe. Tartsa távol gyermekektől és állatoktól. Ne szúrja ki, vagy égesse el, még használat után sem. Ne használja az előírásoktól eltérően. Ne nyelje le. Ne használja, amennyiben a termék bármely összetevőjére érzékeny. Mellékhatások esetén értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Forgalmazó:
Health Pharma Kft.
1035 Budapest, Szentendrei út 32.

Besorolás
CE jeles orvostechnikai eszköz

BELIEMA EXPERT INTIM MOSAKODÓ 200ML

3.333 Ft
Kívánságlistára teszem

URIAGE GYN-8 NYUGTATÓ INTIM MOSAKODÓ GÉL PH8 100ML

3.514 Ft
Kívánságlistára teszem

SILVER-Q RAPID HÜVELYKAPSZULA 10X

3.660 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!