CIKATRIDINA KENŐCS 30G

Gyors, hatásos segítség a hámsérülések minden formájában. Komplex összetételének köszönhetően (nátrium-hialuronát, édesmandula olaj, szilikon olaj) alkalmazható bármilyen eredetű felületi és mély sebek (horzsolások, vágások, égési sérülések, műtéti sebek, felfekvések és fekélyek) gyógyulási folyamatainak kiegészítő kezelésére.

Szállítási módok

Fizetési módok

Elérhetőség: 2
Várható szállítás: július 19.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Phytotec Hungária Bt.
5.689 Ft (4.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db
CIKATRIDINA KENŐCS 30G
5.689 Ft (4.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ÖSSZETÉTEL 

Víz, folyékony paraffin, cetil-sztearil alkohol, édesmandula olaj, polioxietilén (2) sztearil éter, polioxietilén (21) sztearil éter, glicerin, szorbitol 70%, szilikon olaj, klórhexidin-diglukonát, imidazolidinil urea, nátrium-hialuronát, EDTA dinátrium só, BHT.

A KÉSZÍTMÉNY FORMÁJA

A CIKATRIDINA® kenőcs dobozában egy 30 g ℮ tartalmú tubus található.

MILYEN TÍPUSÚ KÉSZÍTMÉNY A CIKATRIDINA® ÉS MILYEN ESETEKBEN ALKALMAZHATÓ?

A CIKATRIDINA® kenőcs hatása a benne lévő mukopoliszacharidnak, a hialuronsavnak köszönhető, ami a szervezet számos szövetében is nagy mennyiségben található meg. A hialuronsav a szövetek szerkezetét erősíti, így a szövet tónusát, tápanyagellátását és rugalmasságát javítja. Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy a hialuronsav képes felgyorsítani és javítani az újrahámosodás és a szövet-helyreállítás folyamatát.

JAVALLAT

Bármilyen eredetű felületi és mély sebek (horzsolások, vágások, égési sérülések, műtéti sebek, felfekvések és fekélyek) gyógyulási folyamatainak kiegészítő kezelése.

MIKOR NEM ALKALMAZHATÓ A KÉSZÍTMÉNY?

Ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjére.

Terhesség és szoptatás

A CIKATRIDINA® kenőcs alkalmazásának biztonságosságát terhesség és szoptatás alatt még nem bizonyították. Ilyen esetben az alkalmazást tanácsos kezelőorvosával megbeszélni.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre

Különleges óvintézkedések nem szükségesek.

KÖLCSÖNHATÁSOK MÁS KÉSZÍTMÉNYEKKEL

A CIKATRIDINA® kenőcs más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért javasoljuk, hogy beszéljen orvosával, mielőtt a kenőcsöt más, helyi alkalmazásra szolgáló készítménnyel – orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel – együtt alkalmazza.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI?

Minden alkalmazás előtt alaposan tisztítsa meg a kezelendő területet. A kenőcsöt finom masszírozó mozdulatokkal vigye fel az érintett területre, melyet szükség esetén gézzel védjen. A megfelelő higiénia érdekében mosson kezet a készítmény alkalmazása előtt és után.

MIKOR ÉS MENNYI IDEIG KELL A KÉSZÍTMÉNYT ALKALMAZNI?

Ha az orvos másképp nem rendeli, naponta 2-3-szor alkalmazandó. Az alkalmazás időtartama a tünetek változásától függ, szükség esetén a CIKATRIDINA® kenőcs hosszantartó kezelésre is alkalmas.

NEMKÍVÁNATOS HATÁSOK

Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja. Ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Ha a használati útmutatóban felsorolt nemkívánatos hatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

FIGYELMEZTETÉSEK

Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön. Ne nyelje le!

LEJÁRATI IDŐ ÉS TÁROLÁS

A lejárati idő a csomagoláson (felh.) olvasható, és bontatlan, megfelelően tárolt termékre értendő. Ne használja fel a készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, ill. ha a csomagolás bontott vagy sérült. Az orvostechnikai eszköz szorosan lezárva, fénytől és hőtől védve tárolandó.

Sebkezelők Hámosítók

BEPANTHEN KENŐCS 100G

4.632 Ft
Kívánságlistára teszem

URIAGE BARIÉDERM CICA CU-ZN KRÉM 40ML

5.485 Ft
Kívánságlistára teszem

CONTRACTUBEX GÉL 20 G

4.944 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!