CENTRUM NŐKNEK A-Z-IG FILMTABLETTA 30X

A Centrum® Nőknek A-tól Z-ig® multivitamin vitamin és ásványi anyag összetételét kifejezetten a nők különböző táplálkozási igényeihez igazították, így számos fontos területen támogatják a nők szervezetének egészséges működését.

A női szervezet normál működésének fenntartásában különösen a kalcium, a vas és a folsav játszanak fontos szerepet. A kalcium a normál csontozat fenntartásához szükséges. A megfelelő mennyiségű vas bevitele hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobinképződéshez. A folsav a sejtosztódásban játszik szerepet, és hozzájárul a normál vérképződéshez.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 156,03 Ft/db
Elérhetőség: 3
Várható szállítás: október 24.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Pfizer Kft.
Kiszerelés
30 DB
4.681 Ft (3.686 Ft + ÁFA)
Menny.:db
CENTRUM NŐKNEK A-Z-IG FILMTABLETTA 30X
4.681 Ft (3.686 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

TÁPANYAGKIEGÉSZÍTÉS NŐKNEK: Nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, vasat és folsavat, melyek hozzájárulnak a nők tápanyagszükségletének fedezéséhez.

ENERGIAFELSZABADÍTÁS: B-vitaminokat (B1, B2, B6, B12), mangánt és magnéziumot tartalmaz, melyek részt vesznek a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban.

IMMUNITÁS: A-vitaminnal, C-vitaminnal, rézzel, szelénnel és cinkkel, hozzájárulva az immunrendszer normál működéséhez.

EGÉSZSÉGES HAJ, BŐR ÉS KÖRMÖK: Biotint és cinket tartalmaz, melyek hozzájárulnak a haj és a bőr, a szelén pedig a köröm normál állapotának fenntartásához.

EGÉSZSÉGES CSONTOK: Kalciumot, D- és K-vitamint tartalmaz, melyek szükségesek az egészséges csontozat fenntartásához.

Napi ajánlott fogyasztási mennyiség: 1 filmtabletta.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
A Centrum® Nőknek A-tól Z-ig® filmtabletta speciális bevonattal rendelkezik, mely megkönnyíti a készítmény lenyelését. Ha így is nehézséget okoz, a tabletta a törésvonal mentén felezhető. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet!
Terhesség esetén kérjük, szíveskedjen konzultálni kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, mielőtt elkezdi szedni a Centrumot, mert a készítmény A-vitamint tartalmaz. A készítményt kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on tárolandó. Használat után mindig helyezze vissza a doboz tetejét.

- A Centrum Nőknek A-tól Z-ig 100 mcg jódot tartalmaz. A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
- Gluténérzékenyek által is szedhető.
- Cukormentes.

Márka Centrum

CENTRUM ENERGY TABLETTA 30X

4.681 Ft
Kívánságlistára teszem

CENTRUM FÉRFIAKNAK A-Z-IG FILMTABLETTA 30X

4.681 Ft
Kívánságlistára teszem

SUPRADYN ENERGIA MULTIVITAMIN + Q10 FILMTABLETTA 30X

4.604 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!