CENTRUM A-Z-IG FÉRFIAKNAK 50+ FILMTABLETTA 30X

A Centrum® Nőknek 50+® és a Centrum® Férfiaknak 50+® multivitamin készítmény vitamin- és ásványi anyag összetételét kifejezetten az 50 év felettiek tápanyagigényének figyelembevételével fejlesztettük ki, és számos fontos területen támogatja szervezetük egészséges működését. A Centrum® Nők 50+ és Férfiaknak 50+ minden vitamint, fontos ásványi anyagot és létfontosságú nyomelemet tartalmaz, amelyre az 50 év felettiek szervezetének szüksége van. A Centrum® a szervezettel együttműködve egészíti ki a vitamin- és ásványi anyag bevitelt, azonban a többi étrend-kiegészítőhöz hasonlóan a Centrum® sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 162,70 Ft/DB
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: július 17.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Pfizer Kft.
Kiszerelés
30 DB
4.881 Ft (3.843 Ft + ÁFA)
Menny.:db
CENTRUM A-Z-IG FÉRFIAKNAK 50+ FILMTABLETTA 30X
4.881 Ft (3.843 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Centrum® Nőknek 50+® és a Centrum® Férfiaknak 50+®
multivitamin készítmény vitamin- és ásványi anyag összetételét kifejezetten az 50 év felettiek tápanyagigényének figyelembevételével fejlesztettük ki, és számos fontos területen támogatja szervezetük egészséges működését. A Centrum® Nők 50+ és Férfiaknak 50+ minden vitamint, fontos ásványi anyagot és létfontosságú nyomelemet tartalmaz, amelyre az 50 év felettiek szervezetének szüksége van. A Centrum® a szervezettel együttműködve egészíti ki a vitamin- és ásványi anyag bevitelt, azonban a többi étrend-kiegészítőhöz hasonlóan a Centrum® sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A Centrum®-ot a legújabb táplálkozástudományi eredményeknek megfelelően rendszeresen újraformuláljuk. Szakembereink nem csupán a táplálkozástudományi eredményeket kísérik figyelemmel, de az anyagcserével és felszívódással kapcsolatos új ismereteket is figyelembe veszik. Az eredmény egy modern formula az Ön mindennapi egészsége és jó közérzete érdekében. Ahogy múlnak az évek, testünk fontos változásokon megy keresztül, és tápanyagszükségletünk is ehhez igazodik. A vitaminokat és ásványi anyagokat megfelelő mennyiségben tartalmazó kiegyensúlyozott étrend fontos az 50 éven felüli férfiak és nők egészségének és jó közérzetének megőrzéséhez.

Az új Centrum® Nőknek és Férfiaknak 50+ magas D-vitamin tartalmú formulája:
- gluténmentes, és gluténérzékenyek is szedhetik,
- kiegyensúlyozott tápanyag összetételének köszönhetően számos területen támogatja a nők egészségét.

A D-vitaminról:
- A legújabb vizsgálatok szerint az európai lakosság nagy részének D-vitamin bevitele és vérszintje nem éri el az ajánlásokat.
- A D-vitamin esszenciális tápanyag, mert hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.
- A D-vitamin napfény hatására képződik a bőrben, illetve bizonyos élelmiszerekből szívódik fel. A bőr D-vitamin szintetizáló képessége azonban a kor előrehaladtával rendszerint jelentősen csökken.

Centrum® FÉRFIAKNAK 50+
Az önmagától legtöbbet váró férfinak minden életkorban olyan multivitamin készítményre van szüksége, amely a tápanyagokat a számára legmegfelelőbb kombinációban tartalmazza. Ezért alkottuk meg a Centrum® Férfiaknak 50+ formulát, melynek összetevői hozzájárulnak az 50 év feletti modern férfiak tápanyagszükségletének fedezéséhez.
A Centrum® Férfiaknak 50+ nagy mennyiségben tartalmaz B1- és B2-vitaminokat, niacint, szelént és magnéziumot, hogy a férfiak számára lényeges területeken támogassák szervezetük egészséges működését. A B1-vitamin és a niacin részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, ezért ezek megfelelő mennyiségű bevitele különösen lényeges a férfiak számára, akik általában nagyobb izomzattal rendelkeznek, mint a nők, és több energiára van szükségük.

Centrum® NŐKNEK 50+
A kiegyensúlyozott étrend minden nő számára fontos, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében. Ezért alkottuk meg a Centrum® Nőknek 50+ formulát, melynek összetevői hozzájárulnak az 50 év feletti modern nők tápanyagszükségletének fedezéséhez. A Centrum® Nőknek 50+ nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, vasat és folsavat.
A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. 
A vas megfelelő bevitele hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. A folsav hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

KOMPLEX FORMULA FÉRFIAKNAK 50+
Nagy mennyiségben tartalmaz B1- és B2-vitaminokat, niacint, szelént és magnéziumot, melyek hozzájárulnak az 50 év feletti férfiak tápanyagszükségletének fedezéséhez.

KOMPLEX FORMULA NŐKNEK 50+
Nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, vasat 
és folsavat, melyek hozzájárulnak az 50 éven felüli nők tápanyagszükségletének fedezéséhez.

VITALITÁS
B-vitaminokat (B1 , B2 , B6 , B12), niacint, mangánt és magnéziumot tartalmaz, melyek részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

VITALITÁS
B-vitaminokat (B1 , B2 , B6 , B12), vasat, mangánt
és magnéziumot tartalmaz, melyek részt vesznek
a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

IMMUNITÁS
A D-, A- és C-vitamin, a réz, a szelén és a cink hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

IMMUNITÁS
A D-, A- és C-vitamin, a folsav, a réz, a szelén 
és a cink hozzájárulnak az immunrendszer 
normál működéséhez.

SZELLEMI TELJESÍTMÉNY
Vasat, cinket és pantoténsavat tartalmaz, melyek hozzájárulnak a normál szellemi működés és teljesítmény fenntartásához.

HORMONÁLIS EGYENSÚLY
B6-vitamint tartalmaz, mely
hozzájárul a szervezet hormonális
aktivitásának szabályozásához.

EGÉSZSÉGES SZÍVMŰKÖDÉS
A B1-vitamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.

EGÉSZSÉGES CSONTOK
Kalciumot, D- és K-vitamint
tartalmaz, melyek hozzájárulnak az
egészséges csontozat fenntartásához.

Fogyasztási javaslat:
Napi ajánlott fogyasztási mennyiség felnőtteknek: 1 filmtabletta.
A Centrum® filmtabletta speciális bevonattal rendelkezik, mely megkönnyíti a készítmény lenyelését. Ha így is nehézséget okoz, a tabletta a törésvonal mentén felezhető.
Figyelmeztetések:
Centrum 50+ Az egészséges életmód, valamint a kiegyensúlyozott, vegyes étrend fontos. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Terhes nőknek a készítmény nem ajánlott, mert A-vitamint tartalmaz. Kumarin típusú véralvadásgátló szedése esetén a készítmény K-vitamin tartalmát figyelembe kell venni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítményt kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on tárolandó. Ne használja fel a terméket, ha a zárófólia sérült. Használat után mindig helyezze vissza a doboz tetejét.

CENTRUM A-Z-IG NŐKNEK 50+ FILMTABLETTA 30X

4.881 Ft
Kívánságlistára teszem

BÉRES ACTIVAL +HERBAL FILMTABLETTA 30X

4.758 Ft
Kívánságlistára teszem

CENTRUM ENERGY TABLETTA 30X

4.681 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!