CANESFLOR HUVELYKAPSZULA 10X

Canesflor hüvelykapszula
A Canesflor segít megelőzni a hüvelyi fertőzések kiújulását.
Védőgátat képez a hüvely nyálkahártyáján
Valamint visszaállítja a természetes hüvelyi környezetet.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 497,60 Ft/DB
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: október 24.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Bayer Hungária Kft.
4.976 Ft (3.918 Ft + ÁFA)
Menny.:db
CANESFLOR HUVELYKAPSZULA 10X
4.976 Ft (3.918 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az új probiotikus Canesflor hüvelykapszula nagy számban tartalmaz Lactobacillus plantarum P 17630 baktériumot, amelyre azon tulajdonsága miatt esett a választás, mert képes a hüvely nyálkahártyáján megtapadni és gátolni a hüvely gombás és bakteriális fertőzéseinek kialakulását.

A Canesflor segít megelőzni a hüvelyi fertőzések kiújulását.  Védőgátat képezve helyreállítja a hüvely mikroflóráját, valamint visszaállítja a természetes hüvelyi környezetet. A hüvelyi mikloflóraként ismert mikroorganizmusok egyensúlya hozzájárul a hüvely természetes környezetének fenntartásához. A hüvely mikroflóráját legnagyobb részben alkotó laktobaktériumok természetes védelmet nyújtanak például a gombás hüvelyi fertőzésekkel szemben. A laktobaktériumok többek között a hüvely nyálkahártyáján védőgátat képezve fejtik ki hatásukat, amely segít megelőzni a hüvelyi fertőzéseket okozó mikroorganizmusok elszaporodását.

A Canesflor hüvelykapszula használata a laktobaktériumok optimális szintjének helyreállítása és fenntartása révén, valamint a hüvely természetes pH-értéknek helyreállításával segíthet megelőzni a gombás hüvelyi fertőzések ismételt kialakulását. Ennek köszönhetően fenntartható a hüvelyi mikroflóra egyensúlya.

Annak érdekében, hogy megelőzzük a gombás fertőzés kiújulását, a Canesflor hüvelykapszula használata a megfelelő gyógyszeres kezelés után akár már másnap elkezdhető.

A termék használata: naponta 1 kapszula, 6 egymást követő napon. Ezt követően használjuk a kapszulát heti egy alkalommal 4 héten át.

Alkalmazás módja: este, lefekvés előtt, hanyatt fekvő helyzetben helyezzünk fel egy kapszulát mélyen a hüvelybe. A felhelyezés megkönnyítése érdekében a kapszulát kissé be is nedvesítheti.

CANESBALANCE BAKTERIÁLIS VAGINÓZIS HÜVELYKÚP 7X

5.000 Ft
Kívánságlistára teszem

CANESBALANCE BAKTERIÁLIS VAGINÓZIS HÜVELYGÉL 7X5ML

5.000 Ft
Kívánságlistára teszem

PROTEXIN GYNOPHILUS HÜVELYKAPSZULA 14X

4.790 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!