APIVITA WINE ELIXIR RÁNCTALANÍTÓ ELIXÍR 30ML

Feltölti a ráncokat, feszesebb és teltebb bőrt ad
Minden bőrtípusra
Szőlőmagolaj polifenolokkal
100% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 518,83 Ft/ML
Elérhetőség: 2
Várható szállítás: október 24.
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
15.565 Ft (12.256 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA WINE ELIXIR RÁNCTALANÍTÓ ELIXÍR 30ML
15.565 Ft (12.256 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A WINE ELIXIR az első olyan ránctalanító termékcsalád, melyet az epigenetika tudománya inspirált és erejét a Santorini szőlő polifenolok magas koncentrációjának köszönheti. Könnyű növényi olajok és illóolajok keveréke, mely erejét a szőlőmagolaj polifenoloknak köszönheti. Ez az arcolaj csökkenti a finom vonalakat és a mélyebb ráncokat, táplál és helyreállít, a bőrnek simább, teltebb és feszesebb megjelenést kölcsönöz. Formulájában antioxidánsokban gazdag, három féle, Santorinin termelt szőlőfajtából készült infuzum helyettesíti a vizet, mely véd a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, hozzájárul a bőr megújulásához, hidratálásához és anti-aging hatású. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Az APIVITA bőrápoló termékeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.

NEM TARTALMAZ: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilénglikolt, butilénglikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t. A csomagolás újrahasznosított anyagból készült.

APIVITA Innovációk:
Természetes infuzum: Az APIVITA a termékeiben természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet, amely főleg antioxidáns tulajdonságú. A kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal bizonyítják. A WINE ELIXIR termékcsalád infuzumában Santorini három különböző szőlőfajtája (Athiri, Aidani és Assyrtiko) található - a termékek antioxidáns és öregedésgátló hatásának fokozása érdekében.

Szabadalmaztatott propolisz kivonat: 2013-ban az APIVITA Innovációs Díjat nyert szabadalmaztatott propolisz kivonatával. A propolisz összetevőit ciklodextrinbe kapszulázzák annak érdekében, hogy elérjék a flavonoidok és a polifenolok maximális mennyiségét. Így a kivonat különösen erős antioxidáns és anti-aging hatással bír, mérsékli a szabadgyökök hatását, és fokozza a kollagén és az elasztin termelést. Hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt.

Márka Apivita
Kiszerelés 30 ML

INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE HIALURONSAVAS MASZK 75ML

15.105 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA WINE ELIXIR RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM 30ML

16.134 Ft
Kívánságlistára teszem

LIERAC PREMIUM TELJESKÖRŰ ANTI-AGING MASZK 75ML

14.950 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!