APIVITA TÁPLÁLÓ, REGENERÁLÓ SAMPON SZÁRAZ VAGY TÖREDEZETT HAJRA 250ML

Intenzíven táplál, hidratál, regenerál, fényes, rugalmas hajat biztosít

Olívával & mézzel

90% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 15,97 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 19.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
3.993 Ft (3.144 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA TÁPLÁLÓ, REGENERÁLÓ SAMPON SZÁRAZ VAGY TÖREDEZETT HAJRA 250ML
3.993 Ft (3.144 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ápol és véd, a hajgyökerektől a hajvégekig. Lágyan tisztító sampon, regeneráló hatóanyagokban gazdag formulával, mely az organikus olíva-, mandula-, és búzaolajoknak, a búza fehérjéknek és vitaminoknak köszönhetően mélyen táplálja, hidratálja, regenerálja a száraz, dehidratált vagy károsodott hajat és segít javítani a száraz, töredezett hajvégeket. Aloe és méz tartalma segít visszaadni a haj természetes lágyságát, fényét és rugalmasságát. Orvosi szappanfűben gazdag, gyengéd tisztító összetétele és a növényi APISHIELD HS komplex segít megelőzni a haj károsodását és a hajvégek töredezését, miközben a fejbőr fiziológiáját tiszteletben tartva, szárítás nélkül tisztít. Segít védeni a fejbőr egészséges flóráját és a hajat a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától. A bergamot és vanília illóolajok revitalizálják a fejbőrt és a lelket. Formulájában rozmaringból készült infuzum helyettesíti a vizet, mely revitalizálja, erősíti a hajat és hatékony haj anti-aging megoldást is kínál. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA Innováció
APISHIELD HS növényi komplex
Az APISHIELD HS növényi komplex védi a hajat és a fejbőrt a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától és megelőzi a hajvégek töredezését. 7 ritka oligoszacharidból valamint hegyvidéki gyapot, prebiotikus oligoszacharid és arginin kombinációjából állítják elő.

Természetes infuzum alap
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban tartalmaznak vizet. Az APIVITA termékeiben antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet. Ez a termék organikus rozmaring infuzumot tartalmaz, mely hatékony haj anti-aging összetevő, ugyanakkor egyedülálló módon revitalizálja és erősíti a hajat. Az egyes termékek számára kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
Márka Apivita
Kiszerelés 250 ML

APIVITA SAMPON HAJHULLÁS ELLEN NŐKNEK 250ML

3.993 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA SAMPON ZSÍROS KORPA ELLEN 250ML

3.993 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL ÉS FRISSÍTŐ FÜGÉVEL 300ML

3.999 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!