APIVITA BEE RADIANT BŐRFIATALÍTÓ ÉS RAGYOGÁST FOKOZÓ ARCKRÉM LIGHT 50ML

Enyhe ráncok, finom barázdák ellen és megelőzésükre

Könnyű textúra - Normál/kombinált bőrre

Narancs-őssejttel

98% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 139,98 Ft/ML
Kívánságlistára teszem
6.999 Ft (5.511 Ft + ÁFA)
APIVITA BEE RADIANT BŐRFIATALÍTÓ ÉS RAGYOGÁST FOKOZÓ ARCKRÉM LIGHT 50ML
6.999 Ft (5.511 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Ez a könnyű, hidratáló krém narancs-őssejt és korai sáfrány tartalmának köszönhetően kisimítja a finom ráncokat és a bőröregedés első jeleit, késlelteti a ráncok kialakulását, segít fenntartani a bőr feszességét, szilárdságát és visszaadja a bőr fiatalos fényét, ragyogását. Olívaolaj, hialuronsav, gránátalma, méz kivonat és organikus shea vaj összetevői és a rózsa, bergamot, mandarin és grépfrút illóolajok hidratálják, táplálják és komfortossá teszik a bőrt. APIVITA innováció: a szabadalmaztatott propolisz extrakció fokozza a kollagén és elasztin képződést, véd a korai bőröregedés és a környezeti agressziók ellen. Használatával bőre egész nap hidratált, bársonyosan sima és ragyogóbb lesz. Görög vadrózsa infuzumot (növényi forrázat) tartalmaz, mely védi a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól, hozzájárul a bőr megújulásához és hidratálásához. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, butilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

Narancs-őssejtek
A narancs-őssejtek fokozzák a kollagén és elasztin termelést, ezáltal hozzájárulnak a bőr szerkezetének erősítéséhez, megfelelő rugalmasságának és feszességének visszaállításához. Segítik kisimítani a finom ráncokat, a bőröregedés első jeleit, fiatalosabbá, simábbá tenni a bőrt és visszaadni a bőr fiatalos fényét, ragyogását.

Szabadalmaztatott propolisz kivonat
2013-ban az APIVITA Innovációs Díjat nyert szabadalmaztatott propolisz kivonatával. A propolisz összetevőit ciklodextrinbe kapszulázzák annak érdekében, hogy elérjék a flavonoidok és a polifenolok maximális mennyiségét. Így a kivonat különösen erős antioxidáns és anti-aging hatással bír, mérsékli a szabadgyökök hatását, és fokozza a kollagén és az elasztin termelést. Hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt.

APIVITA SUN TEJ ARCRA ES TESTRE SPF50 150ML

6.960 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA BEE SUN SAFE SZÍNEZETT ARCKRÉM RÁNCOK ÉS PIGMENTFOLTOK ELLEN SPF50 50ML

6.878 Ft 5.429 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA SUN KID GYEREK NAPTEJ SPF50 150ML

6.878 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!