APIVITA SAMPON SZÁRAZ KORPA ELLEN 250ML

Gátolja a korpásodás okait és tüneteit, megszünteti a fejbőr szárazságát, enyhíti a viszketést

Zellerrel & propolisszal

85% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 18,30 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: augusztus 01.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
4.575 Ft (3.602 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA SAMPON SZÁRAZ KORPA ELLEN 250ML
4.575 Ft (3.602 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatás a hajgyökerektől a hajvégekig. Fehér fűz, zellermag és propolisz kivonatok kombinációjának köszönhetően megtisztítja a fejbőrt az elhalt hámsejtektől, gátolja a tünetek fő okát - a Malassezia gomba túlszaporodását, segít helyreállítani a fejbőr egyensúlyát és egészséges flóráját, ezáltal hatékonyan küzd a száraz korpa és annak okai ellen és megakadályozza a kiújulást. Mézzel és levendula illóolajjal hidratálja, táplálja a száraz fejbőrt és enyhíti a viszketést. Orvosi szappanfűben gazdag, lágy tisztító összetétele és a növényi APISHIELD HS komplex szárítás nélkül tisztít, tiszteletben tartja a fejbőr fiziológiáját és segít védeni a fejbőr egészséges flóráját és a hajat a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától. Formulájában antioxidánsokban is gazdag organikus rozmaringból készült infuzum helyettesíti a vizet, mely revitalizálja és erősíti a hajat. Az APIVITA bőrápoló termékeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA Innováció
Természetes infuzum alap
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban tartalmaznak vizet. Az APIVITA termékeiben antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet. Ez a termék organikus rozmaring infuzumot tartalmaz, mely hatékony haj anti-aging összetevő, ugyanakkor egyedülálló módon revitalizálja és erősíti a hajat. Az egyes termékek számára kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Antimikrobális propolisz kivonat
A flavonoidoknak és a terpéneknek köszönhetően antimikrobális hatással rendelkezik, védi a fejbőrt és segít fenntartani az egészséges bőrflórát, hozzájárulva a haj egészséges növekedéséhez.

APISHIELD HS növényi komplex
Az APISHIELD HS növényi komplex védi a hajat és a fejbőrt a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától és megelőzi a hajvégek töredezését. 7 ritka oligoszacharidból valamint hegyvidéki gyapot, prebiotikus oligoszacharid és arginin kombinációjából állítják elő.

Zellermag kivonat
A zellermag természetes kivonatában található Senkyunolide A titráló aktív molekula segít helyreállítani a zsíros vagy száraz korpás fejbőr egyensúlyát és egészséges flóráját, mivel jelentősen lelassítja a korpásodás egyik fő okozójának a Malassezia furfur gombának a túlszaporodást.
Márka Apivita
Kiszerelés 250 ML

APIVITA SAMPON ZSÍROS KORPA ELLEN 250ML

3.993 Ft
Kívánságlistára teszem

REVALID KORPÁSODÁS ELLENI SAMPON 250ML

5.315 Ft
Kívánságlistára teszem

VICHY DERCOS MICRO PEEL KORPÁSODÁS ELLENI PEELING SAMPON 200ML

4.510 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!