A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
1.499 Ft
1.199 Ft (944 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2024. 03. 01. - 2024. 04. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

APIVITA EXPRESSZ INTENZÍVEN HIDRATÁLÓ ARCMASZK UBORKÁVAL 2X8ML

Ár:
1.499 Ft
1.199 Ft (944 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2024. 03. 01. - 2024. 04. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

Intenzíven hidratál, frissít, revitalizál - Minden bőrtípusra
97% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 599,50 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 03.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Az EXPRESS Arcmaszkokat az egészséges mediterrán étrend és annak széles zöldség- és gyümölcsválasztéka inspirálta, mely számos értékes elemet kínál bőrünk kiegyensúlyozott táplálására és egészségének fenntartására. A mediterrán étrend legfrissebb zöldségével, a 97%-os víztartalmú uborkával és az aloe, hilauronsav és görög kakukkfűméz összetevőivel azonnal és mélyen hidratál, és felfrissíti a bőrt. Avokádó, shea vaj, E-vitamin, körömvirág és panthenol tartalma mélyen táplálja, simává, puhává teszi és megnyugtatja a bőrt. A geránium illóolaj megfiatalít és frissít. Formulájában az Olümposz hegységben gyűjtött, antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag Görög hegyi tea infuzum helyettesíti a vizet. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, butilén-glikolt, ethanolamint,fenoxietanolt, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA INNOVÁCIÓ:
Szabadalmaztatott Görög hegyi tea infuzum
A kozmetikai termékek 70%-ban vizet tartalmaznak. Az APIVITA a termékeiben a vizet növényi infuzumokkal helyettesíti. A görög hegyi tea szabadalmaztatott infuzum három különböző hegyi teafajtát (Sideritis Scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raeseri) tartalmaz, amelyeket a hegyi tea (sideritisz) termesztésére ideális Olümposz-hegyi ültetvényekből gyűjt össze. Ez az infuzum fokozza a termék antioxidáns és hidratáló tulajdonságait. Aktiválja a szirtuint, az öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkező fehérjéket, amelyek hozzájárulnak a sejtkárosodás javításához.

Márka Apivita

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!