APIVITA BEE RADIANT BŐRFIATALÍTÓ ÉS RAGYOGÁST FOKOZÓ SZEMRÁNCKRÉM 15ML

Enyhe ráncok, finom barázdák ellen és megelőzésükre, és táskák, sötét karikák enyhítésére

Minden bőrtípusra

Narancs-őssejttel

99% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 399,93 Ft/ML
Kívánságlistára teszem
5.999 Ft (4.724 Ft + ÁFA)
APIVITA BEE RADIANT BŐRFIATALÍTÓ ÉS RAGYOGÁST FOKOZÓ SZEMRÁNCKRÉM 15ML
5.999 Ft (4.724 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Ez a könnyű, hidratáló szemránckrém narancs-őssejt, korai sáfrány és a szabadalmaztatott propolisz extrakció tartalmának köszönhetően kisimítja a finom ráncokat és a bőröregedés első jeleit, késlelteti a ráncok kialakulását, segít fenntartani a bőr feszességét, szilárdságát és visszaadja a bőr fiatalos fényét, ragyogását. Akácia kivonatának köszönhetően csökkenti a fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és sötét karikákat. Görög vadrózsa infuzumot (növényi forrázat) tartalmaz, mely védi a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól, hozzájárul a bőr megújulásához és hidratálásához. Szemészeti ellenőrzéssel tesztelt. Illatmentes.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, butilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

Narancs-őssejtek
A narancs-őssejtek fokozzák a kollagén és elasztin termelést, ezáltal hozzájárulnak a bőr szerkezetének erősítéséhez, megfelelő rugalmasságának és feszességének visszaállításához. Segítik kisimítani a finom ráncokat, a bőröregedés első jeleit, fiatalosabbá, simábbá tenni a bőrt és visszaadni a bőr fiatalos fényét, ragyogását.

Szabadalmaztatott propolisz kivonat
2013-ban az APIVITA Innovációs Díjat nyert szabadalmaztatott propolisz kivonatával. A propolisz összetevőit ciklodextrinbe kapszulázzák annak érdekében, hogy elérjék a flavonoidok és a polifenolok maximális mennyiségét. Így a kivonat különösen erős antioxidáns és anti-aging hatással bír, mérsékli a szabadgyökök hatását, és fokozza a kollagén és az elasztin termelést. Hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt.

DERMEDIC OILAGE KONCENTRÁLT RÁNCTALANÍTÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KRÉM 15G

5.725 Ft 4.999 Ft
Kívánságlistára teszem

URIAGE TOLÉDERM CONTROL SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 15ML

6.409 Ft
Kívánságlistára teszem

DERMEDIC NEOVISAGE HIPOALLERGÉN SZEMPILLA HOSSZABBÍTÓ SPIRÁL 8G

5.573 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!