APIVITA BEE RADIANT BŐRFIATALÍTÓ ÉS RAGYOGÁST FOKOZÓ ARCKRÉM LIGHT 50ML

Enyhe ráncok, finom barázdák ellen és megelőzésükre

Könnyű textúra - Normál/kombinált bőrre

Narancs-őssejttel

98% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 139,98 Ft/ML
Kívánságlistára teszem
6.999 Ft (5.511 Ft + ÁFA)
APIVITA BEE RADIANT BŐRFIATALÍTÓ ÉS RAGYOGÁST FOKOZÓ ARCKRÉM LIGHT 50ML
6.999 Ft (5.511 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Ez a könnyű, hidratáló krém narancs-őssejt és korai sáfrány tartalmának köszönhetően kisimítja a finom ráncokat és a bőröregedés első jeleit, késlelteti a ráncok kialakulását, segít fenntartani a bőr feszességét, szilárdságát és visszaadja a bőr fiatalos fényét, ragyogását. Olívaolaj, hialuronsav, gránátalma, méz kivonat és organikus shea vaj összetevői és a rózsa, bergamot, mandarin és grépfrút illóolajok hidratálják, táplálják és komfortossá teszik a bőrt. APIVITA innováció: a szabadalmaztatott propolisz extrakció fokozza a kollagén és elasztin képződést, véd a korai bőröregedés és a környezeti agressziók ellen. Használatával bőre egész nap hidratált, bársonyosan sima és ragyogóbb lesz. Görög vadrózsa infuzumot (növényi forrázat) tartalmaz, mely védi a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól, hozzájárul a bőr megújulásához és hidratálásához. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, butilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

Narancs-őssejtek
A narancs-őssejtek fokozzák a kollagén és elasztin termelést, ezáltal hozzájárulnak a bőr szerkezetének erősítéséhez, megfelelő rugalmasságának és feszességének visszaállításához. Segítik kisimítani a finom ráncokat, a bőröregedés első jeleit, fiatalosabbá, simábbá tenni a bőrt és visszaadni a bőr fiatalos fényét, ragyogását.

Szabadalmaztatott propolisz kivonat
2013-ban az APIVITA Innovációs Díjat nyert szabadalmaztatott propolisz kivonatával. A propolisz összetevőit ciklodextrinbe kapszulázzák annak érdekében, hogy elérjék a flavonoidok és a polifenolok maximális mennyiségét. Így a kivonat különösen erős antioxidáns és anti-aging hatással bír, mérsékli a szabadgyökök hatását, és fokozza a kollagén és az elasztin termelést. Hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt.

EUCERIN HYALURON-FILLER C-VITAMINOS RÁNCTALANÍTÓ ARCÁPOLÓ 8ML

7.623 Ft
Kívánságlistára teszem

WISETREE NATURALS HIALURONVARÁZS 30ML

7.714 Ft
Kívánságlistára teszem

NUXE CREME PRODIGIEUSE BOOST ENERGIZÁLÓ PRIMER KONCENTRÁTUM 50ML

7.969 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!